Wednesday, January 2, 2008

Jaanal saabus 2008..


..arvatavasti suure mürtsuga. No kui suure, seda teab ta ise ehk kõikse paremini ja eks, kui ta nüüd sellelt pidude perioodi karussellilt maha saab, ta kirjutab ka! Eks talle olen ühe kodunäitamise ka võlgu. Ausalt ära rääkides tuleb vaadata minu otsa, sest teisel pühal olin ma totaalselt....levist ära! :) Paha oli olla! Ausalt.

Aga see selleks.

Selle aasta jõuludest peaks pihta hakkama!

Algasid need jõulud lõika maha ja lase jalga. Olin ilus, viks ja viisak. Oleks mulle nuga ja kahvel ka antud, oleks nendega isegi võimeline sööma olnud. Igati ontlik ja esmaabi valmis meeskond oli mu kõrval. Pärastine niisama kõikumine ja abistava käe andmine abi vajavatele inimestele on alati tervitatav! Need teemad aga jäid, usutavasti, eelmisesse aastasse ja see aasta on ta....

Ahaaa, kuna ka ahjumeistrid pidasid pidu, olin ka mina kutsutud. Veel viisakam ja etiketti tundmist nõudvam üritus. Snoobid maakeeles koos ja mina nende hulgas. Kuidagi, suht kahtlaselt, õnnestus kellelgi mind jõuluvana mängima sokutada. Aga pidasin ennast viisakalt üleval. Paar kuradit ja muud vandesõna peaks kuuluma iga jõulumehe varamusse. Sai tantsu löödud. Kui hiljem pildimaterjal üles läks, tundus, et ma olin iga pildi peal. Kas siin kohal öelda aitähh-oma õele või..? Hommikune tööleminek oli suht udune. Hommikune nõudepesu oli taas mu õlul, sest Kairi sööb kahe eest ja ega ta kaasa kehvem olla saa. Onju! Ja ülla, ülla, ta käis esimest korda maal! Oi oi, kas talle seal ka meeldis, küsige tema enda käest.

Jõulude vahelisse perioodi kuulus ka legendaarne Andrese külaskäik mu külmiku rüüstamise eesmärgil. Jah, miks, küsite? Aga teema selles, et Endla tänaval tuleks välja kuulutada karantiin, sest sealne ekipaaz: Koppelman-Lette on ma ei tea milles iganes. Patsill on seal peres samasugune nähe nagu minu puhul söna kurat. Ükspäev käis isegi perearstist tuttav neil külas ja tema kommentaar oli midagi muud kui optimistlik. Huvitaval kombel ei ole ma siiani jäänud haigeks....paneme selle sibula, küüslaugu ja mädarõika ohtra tarbimise arvele! Elagu, elagu, elagu!

A mis oli selle aasta viimase Andrese külastamise päeva nael? Ahaaaaaa, Lette; Kadri! Ma olen Sind näinud paar korda elusana ja nüüdseks ka miljoni pildi peal fotoalbumis! Mitte, et ma muianud oleks, aga naeru oli. Eks Andrese märkused piltidele tema albumis olid muigama panevad. Ahmisime öhku: Gea, Andres, väike Lette ja Mii. Boonusena sain mina lehti keerata ja... :)

Ja jaaa, kinke oli mul mõni ka! :) Tänan!

Aasatvahetus oli see aasta taas maru. Tantsu, tralli, magamist, söömist, tralli, tantsu, matka... Olgem ausad, aktiivne puhkus ja seda koos toredate kaaslastega. See oli hea puhkus. Rakette oli ka.

Ja ja, muideks, ma vedasin Sassiga kihla, et 2010 aastal olen mina tantsupeol tantsimas, juhul kui sel aastal tantsupidu toimub.

2 comments:

Kairi Pütsepp said...

möhö!
keegi pole veel küsinud, a meeldis küll :P
ja ise sa sattusid mul iga pildi peale - ei saa mina sinna midagi parata - ürituse säravaimad isikud võetakse ikka pilti ;)

Kadri said...

Eheeeee, mis pilte sa vaadanud oled?!!!