Monday, November 19, 2007

Eile oli pühpäev ja mina koos oma sisustusekspertide grupiga otsustasin minna Tartu.
Aga ennem...
Pigem oli see miski ekspromt üritus, sest Kakskendkaks teadustas laupäeva õhtul, kui ma ehitusinsener Pauk´iga maale kolistasin, et ma nad maale olin kutsunud. Kuna ma seda ise ei mäleta siis saatsin ma Lina tänava kaadri... Küsisin Heiki käest veel kaks kärkunnjooki, kuna kodu minna ei viitsinud. Andres oli tol päeval muidu liimist lahti ja nii olin mina selle päeva kaine autojuht. Mustla poes oli viimasest Summ loosi ostmisest ikka ikaldus, võtsime hoopis verivorsti. Retsepti verivorstide praadimiseks saate Jaanalt. Summi kohta niipalju, et viimane kord kui ma koos Andresega seal läbi käisin, saime kokku 375.- eek´i eest me erinevate piletite omanikeks. Paar võitu oli ka! :) Silla Jaani käest sai Andres pika lunimise pääle endise kuivati kütmise ahju, millega ta nüüd otsustas maja kütma hakata. Kuidas ahi majja saadakse....see pole minu asi! :) Piima, mis pidi minema Maila kätte...ma seda ei tea, kas ta sinna ka jõudis, sest ennem olid minu silmad need mis kinni kukkusid! :)
Maja oli täis verivorstide küpsetamise lõhna ja pärast poole tümpsu!
Aga see Tartu trip...
Esimese hooga kadusid mu mürsul ära pidurid....Müstika! Tagasi pole nad tulnud siiani. Kuhu jäid, selgitan tänase päeva jooksul.
Lambid tubadesse on olemas. Müstilised küll, kuid Herstal´i (www.herstal.dk) valgustite Eestisse saabumine on kui Issanda laskumine maale. Millal, kunas, palju...-need küsimused olid nagu..ma ei tea, mis asjad poes töötavale müügiasjapulgale.
Pika valimse, pika mööda erinevaid poode sõites said nad siiski olema! Kahe toa lambid maksid kokku....üüratult palju minu jaosk, kuid, sisustuse esspetsialist ütles, et nii on ilus ja popp! Ma ei tea! Ausalt
Lisaks on miski kuusk nüüd ka! http://www.herstal.dk/Default.aspx?Page=Group&GroupID=95&SubID=187&ID=3551&Menu=
Katsu sa Jaana midagi halvasti öelda! Mul on ta juba akna peal!
Jõuludeks on välja ette nähtud miskid kulinad ka. Ümber maja...
Seega, käik koos ilusat hinnata oskava inimesega, oli 50:50 lahe, sest minule see poode mööda kollamine ei istu. Suur viga oli ka McDonalis Kirkele lasteeine paki sisse mitte vaatamine, sest seal puudus Kirke arvates limps. Kus ma selle küll unustasin! A Kirke, kle, ma selle järgmine kord toon! Eks!

4 comments:

Anonymous said...

Kindel, et see torbik su akna peal annab edasi õiget jõuluhõngu? Arvan, et su aknale riputatud lõhnakuusk tuleks sellega paremini toime, tuba oleks vähemalt kuuselõhnagi täis :).
Aga et kuusk juba toas, on väga tubli. Olen isegi väikest viisi jõulupedeke olnud (näiteks kunagi panin novembris mobiilihelinaks Jingel Bells ja siis naersin, kuidas inimesed sellele reageerisid :D).

Pytsepp said...

Akende peale on topitud ka müstilisemaid asju kui see tuutu. Kas just jõulu ta mu ellu lisana toob on kahtlane, kuid selle pidin ma ikkagi ostma, eksperdid pidasid vajalikuks! Kuuselõhna tuppa saamiseks ei pea ta ise mitte toas asuma. Ma võin seda ka metsas küll ja küll nuusutada!

Anonymous said...

Ja paluks need pidurid kiiremas korras ära remontida. Oleks väga kahetsusväärne lugu, kui maailmas oleks üks Raul vähem.

Kairi Pütsepp said...

a meiksed lambid sul nüüd on? ma pean ikka ennast sinna tallu vedama, et oma silmaga suurevenna isiklik magala üle tsekata. a enne seda liivi jõululäbu vist ei jõua.